Dallas luxury hotels

Dallas Bölgesindeki En İyi 3 Lüks Otel

Teksas, yapılacak ve görülecek çok şeyi olan çok büyük bir yerdir. Bu dev eyalet içinde, diğerlerinin üzerinde parlayan birkaç şehir vardır. San Antonio, Houston ve Austin her yıl tonlarca insanın akın ettiği sıcak noktalar arasındadır. Bu listenin dışında kalan ancak yine de en iyiler arasında yer alan bir şehir ise Dallas’tır.

Dallas-Fort Worth bölgesi yapılacak şeyler ve görülecek yerlerle doludur. İster iş ister eğlence için burada olun, zaman geçirmek için yapacak çok şey var.

Kendinizi Dallas’ta bulmanızın nedeni ne olursa olsun, lüks bir otelde kalmak, eğlenmek için iyi bir noktada olduğunuzdan emin olmanın en iyi yoludur. İşte Dallas’ta bulunan en iyi üç lüks otel!

 

Rosewood Mansion Dallas

Rosewood Mansion on Turtle Creek

Listemize başlamak için Rosewood Mansion on Turtle Creek‘e sahibiz! Burası inanılmaz derecede lüks bir yerdir ve size büyük değer katan bir yerde olmanızı sağlar. Yaklaşık 100 yaşında ve eskiden zengin bir Teksaslı için bir malikâneydi ancak o zamandan beri satın alındı ve bugün gördüğünüz otele dönüştürüldü.

Burası o kadar popüler bir yerdir ki genellikle hızlı bir şekilde dolar, bu nedenle rezervasyonunuzu mümkün olan en kısa sürede yaptırmanız çok önemlidir. Buranın büyük ünü insanların her yıl geri gelmesini sağlamaktadır.

Ayrıca toplamda sadece 142 oda bulunmaktadır. Eski bir konak için bu sayı oldukça fazladır, ancak bu kadar popüler bir yer için yerinizi garantiye almak zor olabilir.

Bu odalardan birkaçı süite yükseltilebilir. Biraz daha fazla para harcamaya istekliyseniz, bu konaklamanıza daha da fazla değer katacaktır.

Ayrıca bu otelde iki bar ve iki restoran bulunmaktadır. Bu büyük bir avantajdır çünkü iyi bir yemek için çok uzağa gitmenize gerek kalmayacaktır. Eşsiz bir özellik olan terasta havuza bağlı bir bar bile bulunmaktadır.

Frommers incelemesi:

“Bir zamanlar (1920’lerde ve 1930’larda) bir pamuk patronunun gösterişli evi olan bu yer, bugün ünlülerin, politikacıların ve iş dünyasının kodamanlarının kalma eğiliminde olduğu bir yer. Nedenini anlayacaksınız. Konuk odaları çok büyük ve country club dekoruna sahip.”

Otel detayları

Adres:
2821 Turtle Creek Boulevard, Dallas, TX 75219, Amerika Birleşik Devletleri.

Misafir değerlendirmesi:
5 üzerinden 4.7

Gecelik fiyat
5100 TL

Daha fazla bilgi

 

Hotel Crescent Court

Hotel Crescent Court

Uptown Dallas’ta yer alan Hotel Crescent Court, konaklamayı düşünebileceğiniz muhteşem bir lüks seçenektir. Uptown, şehrin yapılacak şeyler ve görülecek yerlerle dolu bir bölümüdür.

Tüm Dallas’taki en iyi eğlence, yemek ve sosyal fırsatlardan bazılarıyla burada kalmak, zamanınızı gerçekten en iyi şekilde değerlendirmenin harika bir yoludur.

Pek çok harika noktaya yakın olacağınız için, bu tek başına konaklamanıza değer katar. Lüks bir konaklamaya para harcarken mümkün olan en iyi değeri elde etmek istersiniz. Fiziksel konum, iyi vakit geçirmenizi sağlamanın büyük bir parçasıdır. Hotel Crescent Court’ta kaldığınızda tam olarak bunu elde edersiniz.

Bu otelin en büyük avantajlarından biri de tesis içinde yer alan Nobu’dur. Eğer bilmiyorsanız, Nobu dünyanın en iyi ve en lüks Japon mutfağı zincirlerinden biridir. Hemen alt katta geçerli bir seçenek olarak buna sahip olmak gerçekten harika bir avantaj.

Ayrıca, katılmak isteyebileceğiniz herhangi bir dış aktiviteyi planlamakla ilgilenebilecek gerçekten derinlemesine bir konsiyerj hizmeti de vardır.

Otel detayları

Adres:
400 Crescent Court, Uptown Dallas, Dallas, TX 75201, Amerika Birleşik Devletleri.

Misafir değerlendirmesi:
5 üzerinden 4,6

Gecelik fiyat:
3200 TL

Daha fazla bilgi

 

HALL Arts Dallas

HALL Arts Otel

Bugün listemizdeki son lüks konum Hilton otel ailesinin bir parçasıdır. HALL Arts Hotel, sizi çağdaş bir zihniyete sokan harika bir konumdur. Bu mekanın ne kadar lüks olduğunu anlamak için otele girmenize bile gerek yok. Sokaktan bakıldığında, bu otel harika bir duygu olan yüksek bir duruş sergiliyor.

Otele girdiğinizde de bu hissiyatta bir değişiklik olmuyor. Burası, reklamını yaptığı lüksü sunan üst düzey bir oteldir. Duvarlardaki sanat eserlerinden tavandan sarkan aydınlatma armatürlerine kadar her köşede lüksün ortasında olacaksınız.

Burası, kaliteli bir konaklamanın nasıl sağlanacağını bilen 5 yıldızlı bir oteldir. Birçok olanaktan bazıları arasında yüzme havuzu, tedaviler içeren eksiksiz spa, fitness merkezi, bar, restoran ve çok daha fazlası bulunmaktadır.

Gördüğünüz gibi, sadece dekor harika değil, aynı zamanda konaklama ile birlikte gelen birçok özellik ve avantaja da sahip olacaksınız. Bu nedenle, HALL Arts Hotel’de kalırken, beraberinde gelen tüm harika eklemelerden yararlandığınızdan emin olun.

Otel detayları

Adres:
1717 Leonard Street, Arts District, Dallas, TX 75201, Amerika Birleşik Devletleri.

Misafir değerlendirmesi:
5 üzerinden 4.3

Gecelik fiyat:
3900 TL

Daha fazla bilgi

 

Dallas’taki lüks otel önerilerimiz hakkında

Biz bir seyahat araştırma şirketiyiz. Ekibimiz sizin için internette araştırma yaparak Dallas’taki en iyi lüks otelleri keşfetmenize yardımcı oluyor. Bu yerlerden bazılarını biz de ziyaret ettik.

Dolayısıyla, bu sadece bizim fikrimiz değil, sizden önce oraya gitmiş olan birçok gezginin fikridir. Şehirdeki en lüks ve seçkin 5 yıldızlı oteller hakkında bilgi edinmenizi kolaylaştırıyoruz.

Lütfen yalnızca 5 üzerinden en az 4,0 konuk değerlendirme puanına sahip otelleri listelediğimizi unutmayın. Tüm değerlendirmeleri farklı rezervasyon sitelerinden ve diğer tarafsız değerlendirme web sitelerinden topluyoruz.

Bu nedenle, yukarıda listelenen tüm otellerin Dallas şehrinde size harika bir konaklama sunacağından emin olabilirsiniz.

 

En iyi fiyat garantisi

Dallas şehrindeki konaklamanız için en iyi fiyatı almanız amacıyla Hotels.com ve Booking.com ile ortak çalışıyoruz! Her iki site de fiyat eşleştirme hizmeti sunmaktadır. Bu, konaklamanız için en düşük fiyatları ödeyeceğiniz anlamına gelir.

Check-in işleminden en az 24 saat önce Dallas’taki aynı lüks otel için başka bir web sitesinde daha ucuz bir teklif bulursanız, aradaki farkın iadesini talep etmek için onlarla iletişime geçin!

 

Dallas’daki en iyi 3 lüks otel

Bu rehberi incelediğinize göre, şimdi özetleyelim. Binlerce misafir yorumu ve seyahat uzmanlarından aldığımız ipuçları sayesinde Dallas’taki en iyi 5 yıldızlı otellerin hangileri olduğunu öğrendik:

 

Daha fazla Dallas rehberi

Yukarıda verdiğimiz tavsiyeleri beğendiyseniz, Dallas hakkındaki diğer makalelerimize de göz atmayı unutmayın:

Dallas’ta nerede kalınır

Dallas’deki ucuz oteller

Dallas’deki butik oteller