Brussels hostels

Brüksel’deki En İyi 5 Hostel

Belçika’nın ve Avrupa Birliği’nin başkenti olan Brüksel, her köşesinde görülecek heyecan verici şeylerin bulunduğu büyüleyici bir şehirdir. Arnavut kaldırımlı sokakları mimari harikaların, tarihi anıtların ve çarpıcı meydanların eklektik bir karışımından geçmektedir.

Uluslararası ziyaretçiler birçok nedenden dolayı Brüksel’i ziyaret etmeyi sevmektedir. Şehrin her yerinde 335 metrelik Atomium heykeli, Aziz Michel ve Gudula Katedrali ve Victor Horta Müzesi gibi etkileyici mimari yapılar bulunmaktadır.

Grand-Place merkez meydanı ve dikkat çekici Parc du Cinquantenaire gibi şehrin heyecan verici kamusal alanlarında dolaşabilirsiniz. Alışveriş yapmaktan hoşlanıyorsanız, 19. yüzyılın ortalarından kalma bir perakende pasajı olan Galeries Royales Saint-Hubert’teki lüks mağazalara bayılacaksınız .th

Enfes çikolata, Moules et Frites (midye ve patates kızartması) ve bira bulabileceğiniz Brüksel’de yemek severler cennette.

Bu heyecan verici başkenti ziyaret etmek istiyorsanız, kalabileceğiniz birçok yer var. İşte Brüksel’in en iyi beş hosteli:

 

Meininger Brussels Center

Meininger Bruxelles City Center

Meininger Bruxelles City Center hosteli, Canal de Charleroi boyunca, Porte de Flandre istasyonuna sadece 300 metre uzaklıktadır. Şehir merkezine ve Grand Place’a ulaşmak istiyorsanız, hostelden 15 dakikalık kolay bir yürüyüşle ulaşabilirsiniz.

Bu iddialı hosteli eski bir bira fabrikasında bulabilirsiniz. Konuklar tek kişilik, çift kişilik, çok yataklı alanlar ve yatakhane odaları arasından seçim yapabilirler. Kendiniz için bir yemek hazırlamak istiyorsanız, tamamen dolu bir mutfağa sahiptirler. Hostel, küçük bir ücret karşılığında eksiksiz bir kahvaltı sunmaktadır. Barda bir içki içebilir veya terasta dinlenebilirsiniz.

Konuklar bu hostelin toplu taşıma araçlarına yakın olmasını, lekesiz odalara sahip olmasını ve her şeye yakın olmasını seviyor.

Hostel detayları

Adres
Quai du Hainut / Henegouwenkaai 33, 1080 Brüksel, Belçika.

Misafir değerlendirmesi:
5 üzerinden 4,5.

Gecelik fiyat:
220 TL

Daha fazla bilgi

 

Sleep Well Brussels

Sleep Well Youth Hostel

Merkezi bir konumda yer alan bu hostel, Brüksel’in başlıca turistik mekanlarının tümüne yakındır. Kuzey İstasyonu, Grand Place ve Botanik Bahçeleri’ne ulaşmak 10 dakika sürer. Rogier Metro İstasyonu hostele birkaç adım uzaklıktadır. Alışveriş tutkunları Galeries Royales Saint-Hubert alışveriş pasajına 7 dakikadan daha kısa sürede ulaşabilirler.

Sleep Well Youth Hostel, misafirlerine özel banyolu yatak odaları sunar. Ücretsiz çarşaflar ve eşya dolapları mevcuttur. Hostelde her sabah konuklara ücretsiz kahvaltı servis edilir ve paradan tasarruf etmek isterseniz mutfaklarında yemek pişirebilirsiniz. Tesis bünyesinde tüm gün açık olan özel bir bahçe vardır.

Bu hostel, inanılmaz değeri, elverişli konumu ve lezzetli ücretsiz kahvaltısı nedeniyle yüksek puanlara sahiptir.

Hostel detayları

Adres:
23 Rue Damier, 1000 Brüksel, Belçika

Misafir değerlendirmesi:
5 üzerinden 4,5.

Gecelik fiyat:
320 TL

Daha fazla bilgi

 

HI Brussels hostel

HI Hostel Bruegel

Çikolata severler sevinin! HI Hostel Bruegel‘de kalırsanız Kakao ve Çikolata Müzesi’ne sadece on dakika uzaklıkta olacaksınız. Bölgede bulabileceğiniz diğer önemli yerler arasında yürüyerek sadece 10 dakika uzaklıktaki Marolles bit pazarları ve otobüsle sadece 20 dakika uzaklıktaki Atomium yer almaktadır.

Hostelde anahtar kartıyla girilebilen erkek ve kızlara özel yatakhane odaları bulunmaktadır. Konuklar tesis bünyesindeki kokteyl bar ve diskoda eğlenceli bir gecenin tadını çıkarabilirler.

Ortak odada diğer yolcularla birlikte dinlenebilir ve TV izleyerek gevşeyebilirsiniz. Çıkış yaptıktan sonra şehri keşfetmek için daha fazla zaman harcamak isterseniz hostel bagaj muhafazası hizmeti sunmaktadır.

Gezginler merkezi konumu, harika happy hour saatlerini ve mükemmel değeri seviyor.

Hostel detayları

Adres:
Heilige Geeststraat 2, Brüksel, Belçika.

Misafir değerlendirmesi:
5 üzerinden 4,5.

Gecelik fiyat:
340 TL

Daha fazla bilgi

 

2G04 Burssels

Brüksel 2GO4 Quality Hostel Grand Place

Tüm ana cazibe merkezlerine yakın sakin bir mahallede olmak istiyorsanız, 2G04 Quality Hostel tam size göre. Hostel, Grand Place’e sadece 10 dakika uzaklıktadır. Güney tren istasyonu sadece dört dakikalık yürüme mesafesindedir. Nereye gideceğinizden emin değilseniz, hostel sizi ücretsiz yürüyüş turlarından birine götürebilir.

Bu 18. yüzyıldan kalma konak hostel, süslü dekorasyonlara ve puro salonu tarzı ortak bir odaya sahiptir. Seçenek olarak karma veya sadece kadınlara özel yatakhaneler ve özel odalar bulunmaktadır. Tüm odalarda nevresim, havlu ve saç kurutma makinesi bulunduğu için yanınıza hafif bir şeyler alabilirsiniz. Sabahları, hala yarı uykuda olan konuklar için ücretsiz sıcak kahve mevcuttur.

Hostel ziyaretçileri rahat atmosferi, mükemmel konumu ve güzel olanakları seviyor.

Hostel detayları

Adres:
Boulevard Emile Jacqmain 99, Brüksel, Belçika.

Misafir değerlendirmesi:
5 üzerinden 4,4.

Gecelik fiyat:
330 TL

Daha fazla bilgi

 

Meininger Gare Midi

Meininger Bruxelles Gare Du Midi

İlk Meininger ile karıştırılmaması gereken bu hostel, şehir içinde harika bir ev üssüdür. Konumu Brüksel’in güneyindeki büyüleyici Anderlecht mahallesindedir. Sizi şehrin ve ülkenin her yerine götürebilecek Gare Du Midi tren istasyonuna yürümek sadece beş dakika sürer.

Tesis bünyesinde ziyaretçiler tek/çift kişilik odalar, aile odaları ve yatakhaneler arasından seçim yapabilirler. Otelde 24 saat açık resepsiyon, oyun alanı ve bar bulunmaktadır.

Meininger Gare Midi, paketlenmiş öğle yemeği, toplu taşıma biletleri, kilitli dolaplar, şehir turları, bisikletler ve çamaşır yıkama olanakları gibi çeşitli hizmetleri nominal bir ücret karşılığında sunmaktadır. Arabası olan konuklar yer altı otoparkından yararlanabilir.

İnsanlar bu hostele iyi tasarlanmış alanı, temiz tesisleri ve güler yüzlü personeli nedeniyle yüksek puanlar verdi.

Hostel detayları

Adres:
101 Rue Bara, Brüksel, Belçika.

Misafir değerlendirmesi:
5 üzerinden 4,4.

Gecelik fiyat:
270 TL

Daha fazla bilgi

 

Brüksel hostel önerilerimiz hakkında

Özel bir oda arayan yalnız bir gezgin misiniz? Ya da ucuz ve rahat bir yurtta kalmak isteyen bir grupla seyahat eden bir sırt çantalı gezgin mi? Yukarıda tüm ihtiyaçlarınız için Brüksel’deki en iyi hostelleri bulacaksınız.

Lütfen sadece 5 üzerinden en az 4.0 konuk değerlendirme puanına sahip hostelleri listelediğimizi unutmayın. Farklı rezervasyon sitelerinden ve diğer tarafsız yorum sitelerinden gelen tüm yorumları bir araya getiriyoruz. Bu nedenle, yukarıda listelenen tüm hostellerin Brüksel şehrinde paranızın karşılığını mükemmel bir şekilde vereceğinden emin olabilirsiniz.

 

En iyi fiyat garantisi

Hostel önerilerimiz için Hostelworld ve Booking ile birlikte çalışıyoruz. Bu ortaklıkların, yaptığımız tavsiyeler veya tavsiye ettiğimiz hostellerin listelenme sırası üzerinde herhangi bir etkisi yoktur. Bu şirketlerle ortak çalışmayı seçmemizin nedeni, güvenilir olmaları, mükemmel hizmet sunmaları ve her ikisinin de en iyi fiyat garantisi uygulamasıdır.

Bu, rezervasyonunuzu başka bir web sitesinde daha ucuza bulursanız aradaki fark için geri ödeme talep edebileceğiniz anlamına gelir. Aynı tesis, konaklama türü, tarihler, iptal politikası ve koşullar için olması gerekir, aksi takdirde fark için geri ödeme talep edemezsiniz.

Booking.com üzerinden rezervasyon yaparsanız, tek yapmanız gereken check-in tarihinizden en az 24 saat önce onlarla iletişime geçmektir. Hostelworld üzerinden rezervasyon yaparsanız, rezervasyon yaptıktan sonraki 24 saat içinde geri ödeme talebinde bulunmanız gerekir.

 

Brüksel’deki en iyi 5 hostel

Tekrar özetlemek gerekirse, binlerce misafir değerlendirmesine dayanarak, bunlar Brüksel’deki en iyi hosteller:

 

En ucuz hostel için rezervasyon yaparken neden dikkatli olmalısınız?

Mevcut en ucuz hosteller genellikle harika bir konumda değildir. Brüksel’in merkezinde gezmek veya bir gece dışarı çıkmak istiyorsanız, muhtemelen oraya gitmek için toplu taşıma veya taksi için ödeme yapmanız gerekecektir.

Dolayısıyla, konaklamanız merkezi bir yerde konaklamaya kıyasla daha pahalıya gelebilir. İlk kez seyahat edenler için yine de merkezi bir yerde kalmanızı öneririz, ancak sık ziyaret edenler için de merkezi bir yerde kalmak için biraz daha fazla ödemeye değer.

En ucuz hostelde kalmamanızın bir diğer nedeni de, en ucuz hostellerde kalan insanların genellikle sizin gibi seyahat etmeye gücü yeten insanlar olmamasıdır. Çok ucuz bir hostel genellikle bir daire kiralamaktan daha ucuz olduğu için, bu yerler göçmen işçileri veya yerel uyumsuzları çekme eğilimindedir. Özellikle de arkadaş arayan yalnız bir gezginseniz, muhtemelen takılmak isteyeceğiniz kalabalık bu değildir.

En ucuz hostellerden kaçınmanızın üçüncü nedeni ise güvenliktir. En ucuz hostellerden bazıları kimlik kontrolü yapmaz, imza istemez veya check-in sırasında sadece nakit kabul eder. Hostel, orada gerçekten kimin kaldığını bilmez.

Son olarak, bu hostellerdeki hizmet harika değildir. Örneğin, bagajınızı saklamayı seçerseniz, çantalarınız halka açık bir alanda gözetimsiz olacaktır. Hiçbir yerde kaydedilmeyecek veya etiketlenmeyecek ve kilitli bir odada saklanmayacaktır.

Bu yüzden, Brüksel’deki hostel konaklamanız için biraz daha fazla harcama yapmaya değer.

Ve son olarak, bir ipucu: her zaman hostel hakkındaki en son yorumları okuyun! Her yerin iyi ve kötü değerlendirmeleri vardır, ancak en son değerlendirmeler en önemlisidir.

 

Daha fazla Brüksel ipucu

Şehri daha yakından tanımak için Brüksel hakkındaki diğer yazılarımıza da göz atın:

Brüksel’de nerede kalınır

Brüksel’deki ucuz oteller

Brüksel’deki butik oteller

Brüksel’deki lüks oteller