Mexico City boutique hotels

4 beste boetiekhotels in Mexico-Stad

Van voormalige grote paleizen tot prachtige B&B’s, Mexico-Stad zit vol boetiekhotels die toeristen een heerlijk verblijf bieden. Omdat kunst en design in deze stad veel te serieus worden genomen, kunt u merken dat alle hotels een mix van geschiedenis en moderne kunst uitstralen. Het aantal overnachtingsmogelijkheden in Mexico-Stad is onbeperkt, maar het is de architectuur die elk hotel onderscheidt van de rest.

In de afgelopen jaren heeft de levendige en snelle omgeving van de stad haar naam verdiend bij enkele van de beste designsteden ter wereld, en dat blijkt uit de vele bezienswaardigheden en boetiekhotels in het bijzonder.

Hoewel er geen tekort is aan boetiekhotels om te verblijven in deze grootste stad, kan het echt een uitdaging zijn om de beste te vinden. Om u te helpen, beschrijven we drie van de beste boetiekhotels in Mexico-Stad.

 

Mumedi Hotel Mexico City

Mumedi Design Hotel

De waanzinnig goede locatie, de adembenemende architectuur en het attente personeel maken Mumedi Design Hotel tot een favoriet onder toeristen. Het hotel is ideaal gelegen in het historische centrum van Mexico-Stad en biedt prachtig ontworpen ruime kamers, een gedeelde lounge en een bar.

Interessant is dat dit hotel in de eerste plaats een museum is, met alles van kunstwerken tot fotografie en grafisch ontwerp tentoongesteld op het terrein. Sommige gasten beschrijven dit hotel zelfs als een levende showroom met een verscheidenheid aan kunst en ambachtelijke stukken tentoongesteld.

De suites van het hotel zijn zelf kunstwerken, waarbij elke hoek staat voor architectuur en hedendaags design samen met het comfort dat ze de gasten bieden.

Het beroemde Templo Mayor Museum ligt vlak bij de accommodatie. Het Nationaal Paleis, de Metropolitan Cathedral of Mexico City en Palacio de Bellas Arts liggen op ongeveer 1,3 km afstand van het hotel.

Als u wilt genieten van authentieke Mexicaanse gerechten, is er een restaurant ter plaatse dat heerlijke gerechten aanbiedt voor high-tea, lunch en diner. Voor internationale, fusion- en Latijns-Amerikaanse gerechten kunt u te voet naar een restaurant in de buurt van het hotel gaan.

Hotel details

Adres:
Francisco I. Madero 74 Centro Area, 06000 Mexico City, Mexico.

Gastenbeoordeling:
4.8 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €180

Meer informatie

 

Hotel Habita Mexico City

Hotel Habita

Hotel Habita ligt in de beroemde wijk Polanco in Mexico-Stad en is een eigentijds design boetiekhotel. Deze modieuze wijk biedt stijlvolle restaurants, chique winkelmogelijkheden, met bomen omzoomde lanen en vele culturele activiteiten om van te genieten.

De ruime kamers en suites van Hotel Habita bieden vrijwel alle faciliteiten die u tijdens uw verblijf nodig heeft, zoals gratis WiFi, een fitnessruimte, een bar, centrale airconditioning, een jacuzzi, een buitenzwembad, een bar op het dakterras en nog veel meer.

Naast de fitnessruimte is er een sauna en een behandelkamer om te ontspannen. Bepaalde kamers van het hotel bieden ook een eigen balkon waar u kunt ontspannen en van een glas bier kunt nippen terwijl u geniet van een prachtig uitzicht op de stad.

Het openluchtterras en de bar hebben een 12 meter lange open haard en hebben alles om u te verzekeren van tapas en drankjes aan het eind van een vermoeiende dag. Er is een eigen restaurant op de begane grond van het hotel.

Hier kunt u in een elegante sfeer genieten van een menu met internationale hedendaagse gerechten. De chef biedt een heerlijke selectie van gerechten tijdens het ontbijt, de lunch en het diner.

Als u wilt winkelen en dineren met wat entertainment, dan ligt de Avenida Presidente Masaryk op slechts een paar minuten lopen van het hotel. Het Nationaal Museum voor Antropologie en het Museo Rufino Tamayo liggen ook vlakbij.

Hotel details

Adres:
Avenida Presidente Masaryk 201 Colonia Polanco, 11560 Mexico City, Mexico.

Gastenbeoordeling:
4.0 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €142

Meer informatie

 

Pug Seal Allan Poe

Pug Seal Allan Poe

Het Pug Seal Allan Poe, gelegen in het hart van Polanco, is een designhotel dat in elke hoek Mexicaanse creativiteit uitstraalt. Gasten houden specifiek van dit pand vanwege het unieke ontwerp en de minimale maar moderne uitstraling.

De 21 kamers en suites hebben stijlvol meubilair met muren in felle kleuren zoals fuchsia, mosterd, groen en turkoois. Sommige kamers hebben zelfs behang met patronen, borstbeelden van hertenkoppen boven de bedden en beelden van boomtakken. Bepaalde kamers hebben een minibar, een fornuis en een kitchenette.

Het hotel biedt elke dag een gratis ontbijt en ’s avonds een happy hour waar u gezellig kunt kletsen met medegasten en over hun cultuur kunt leren.

De accommodatie ligt op slechts een paar kilometer afstand van beroemde bezienswaardigheden zoals het Nationaal Museum voor Antropologie, Chapultepec Forest, Chapultepec Castle, en de Engel van Onafhankelijkheid.

Zodra u het hotel binnenkomt, krijgt u gratis vers sap, Mexicaanse koffie, broodjes en vers fruit aangeboden. Behalve binnen zijn gasten vooral dol op de buitenruimtes; terras, tuin en het dak. U kunt in het hotel ook ontspannende massages boeken; vraag er zeker naar als u er bent.

Het personeel van het hotel is super vriendelijk en altijd bereid een stapje extra te doen om het u naar de zin te maken. Zeker een van de beste hotels om te overwegen in Mexico City!

Hotel details

Adres:
Edgar Allan Poe 90, 11550 Mexico City, Mexico.

Gastenbeoordeling:
4.7 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €270

Meer informatie

 

Downtown Mexico City

Hotel Downtown

Stel u voor dat u leeft als een koning in een groots paleis in het hart van Mexico. Magisch, nietwaar? Downtown Hotel biedt u deze luxe ervaring in het historische centrum van Mexico-Stad.

Dit grote hotel ligt op slechts twee blokken afstand van het beroemde Zocalo-plein en is gevestigd in een gerestaureerd 17e-eeuws paleis.

De kamers zijn prachtig ontworpen met hoge plafonds en betegelde vloeren met alle voorzieningen zoals gratis WiFi, een flatscreen-tv, een minibar en meer.

U kunt kiezen uit een Colonial King Room met uitzicht op de binnenplaats, een Colonial Queen Room, of de elegante suites met een aparte woonkamer, een ruime badkamer met een regendouche, en vooral het prachtige uitzicht op de 17e-eeuwse binnenplaats.

New York Times recensie:

“Het Downtown hotel van de Habita Group is gevestigd in het 17e-eeuwse Palacio de los Condes de Miravalle in Centro en heeft 17 ruime kamers met plafonds van baksteen. Het complex bevat een restaurant genaamd Azul Historico en hoogwaardige ambachtelijke, chocolade- en designwinkels. De bar op het dak heeft een prachtig uitzicht over het Casino Español.”

Hotel details

Adres:
Isabel la Catolica 30, 06010 Mexico City, Mexico.

Gastenbeoordeling:
4.4 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €175

Meer informatie

 

Over onze boutique hotel aanbevelingen in Mexico-Stad

Wij zijn een reisonderzoeksbureau. Wij helpen u de beste boetiekhotels in Mexico-Stad te ontdekken door het internet voor u te onderzoeken. Het is niet alleen onze mening, het is de mening van vele reizigers die u voorgingen.

Wij maken het u gemakkelijk om te weten te komen welke coole hotels en unieke design hotels er in de stad zijn. Sommige zijn zo romantisch dat u misschien uw kamer niet wilt verlaten.

Wij vermelden alleen hotels met een geaggregeerde gastenbeoordeling van minimaal 4,0 uit 5. Wij verzamelen alle beoordelingen van verschillende boekingssites en andere onbevooroordeelde beoordelingswebsites. Zo kunt u er zeker van zijn dat alle bovenstaande hotels u een geweldig verblijf in Mexico-Stad bieden.

 

Beste prijsgarantie

Krijg de beste aanbiedingen en prijzen voor uw verblijf in Mexico-Stad met Booking.com en Hotels.com! Zij bieden prijsmatching, wat betekent dat u gegarandeerd de laagste prijs krijgt die online beschikbaar is!

Als u ten minste 24 uur voor het inchecken op een andere website een goedkopere aanbieding voor dezelfde hotelkamer vindt, kunt u contact met hen opnemen om het verschil terug te krijgen.

 

Top 4 boetiekhotels in Mexico-Stad

Laten we deze gids snel samenvatten. Op basis van duizenden beoordelingen van gasten en tips van reisdeskundigen zijn dit de beste boetiekhotels in Mexico-Stad:

 

Meer tips voor Mexico-Stad

Krijg meer geweldige inhoud zoals de gids hierboven! Bekijk deze andere artikelen over Mexico-Stad:

Waar overnachten in Mexico-Stad

Goedkope hotels in Mexico-Stad

5-sterren hotels in Mexico-Stad

Hostels in Mexico-Stad