New Orleans

5 beste luxe hotels in New Orleans

Een van de grootste feeststeden in de Verenigde Staten is New Orleans. De identiteit van deze stad graaft echter veel dieper dan wat het oog kan zien. Als een van de meest historisch rijke gebieden in het zuiden is er zoveel te ontdekken in New Orleans.

Tussen de feestscene op Bourbon Street, het uitstekende eten en de historische kenmerken valt er in dit gebied veel te beleven. Plus, New Orleans heeft een unieke cultuur die anders is dan alles wat men kan ervaren.

Een van de coolste manieren om deze stad te ervaren is door in een luxe hotel te verblijven. Dit zorgt ervoor dat je veilig bent en alles kunt ervaren. Plus, een aantal geweldige voorzieningen komen samen met het verblijf.

Hier zijn vijf van de beste luxe hotels in New Orleans!

 

W Hotel New Orleans

W New Orleans-French Quarter

De eerste op onze lijst is het W New Orleans-French Quarter. W Hotels is een keten die voor elk verblijf uitmuntendheid levert. Er zijn eigenlijk twee locaties in New Orleans, maar die in het French Quarter is een fantastische optie.

In New Orleans is het French Quarter de plaats waar de meeste actie is. Het eten, de bezienswaardigheden en de sfeer zijn er fantastisch. Als u de stad voor het eerst bezoekt, moet u een groot deel van uw tijd doorbrengen in het French Quarter. Met een verblijf in dit W hotel zit u midden in de actie.

Wat de accommodatie ter plaatse betreft, is er een restaurant, een bar, een zwembad en nog veel meer.

Hotel details

Adres:
316 Chartres Street, French Quarter (Vieux Carré), New Orleans, LA 70130, Verenigde Staten van Amerika.

Gastenbeoordeling:
4.2 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €175

Meer informatie

 

Maison de la Luz

Maison de la Luz

Als u in New Orleans bent voor een zakelijke inspanning, zullen uw behoeften en wensen in een hotel enigszins veranderen.

Het Maison de la Luz, gelegen in het Central Business District, is de perfecte plek om te verblijven voor deze gelegenheid. U hebt nog steeds toegang tot het hart van New Orleans, maar door hier te verblijven kunt u zich concentreren op de zakelijke mogelijkheden die op de voorgrond staan.

Hoewel er geen eigen restaurant is, bent u op korte rijafstand van enkele fantastische plekken. Er is wel een bar, dus een drankje met uw vrienden is heel gemakkelijk. In de zinderende zomer kunt u afkoelen in het zwembad en ontspannen na een grote zakelijke bijeenkomst.

Hotel details

Adres:
546 Carondelet Street, Downtown New Orleans, LA 70130, Verenigde Staten van Amerika.

Gastenbeoordeling:
4.8 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €310

Meer informatie

 

Windsor Court New Orleans

Hotel Windsor Court

Een van de grootste hotels op deze lijst is het Windsor Court Hotel. Met meer dan 300 kamers is hier veel te beleven.

De grootte van een hotel hangt af van uw persoonlijke voorkeur. Als u een rustigere, serene ervaring wilt, is dit misschien niet de plek voor u. Als u een beetje meer actie wilt, kan dit een geweldige optie zijn.

Al met al wordt het drukke voetgangersverkeer bestreden door de afstand tot de actie buiten. Omdat het Windsor een beetje weg is van Downtown, krijg je een rustiger gevoel ondanks de capaciteit.

Een unieke factor is het restaurant. Grill Room is een zeer bekend en gerespecteerd restaurant in New Orleans. Het is een geweldig voordeel dat het ter plaatse is.

Forbes recensie:

“Het Windsor Court brengt een beetje van het Engelse platteland naar New Orleans. De kamers van het viersterrenhotel hebben een traditionele Engelse inrichting en kunstwerken, terwijl de erkers uitzicht bieden op de stad of de Mississippi.”

Hotel details

Adres:
300 Gravier Street, Downtown New Orleans, New Orleans, LA 70130, Verenigde Staten van Amerika.

Gastenbeoordeling:
4.7 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf € 235

Meer informatie

 

Roosevelt New Orleans

The Roosevelt New Orleans

De volgende luxe plek in New Orleans is The Roosevelt. Hoewel de bovenstaande optie vrij groot is, blaast The Roosevelt het uit het water met 500 totale kamers. Als de capaciteit zo groot kan zijn, is er aan voorzieningen geen gebrek.

Dit is een zeer klassieke plek die de luxe charme brengt die je waarschijnlijk wilt in een verblijf. Het zwembad is een groot pluspunt omdat Louisiana in de zomer behoorlijk heet en zwaar wordt.

Het hebben van een gemakkelijke optie om af te koelen is erg belangrijk. Over het geheel genomen kunt u niet verkeerd gaan met deze locatie, zolang u kunt omgaan met de hoge capaciteit.

Hotel details

Adres:
130 Roosevelt Way, Downtown New Orleans, LA 70112, Verenigde Staten van Amerika.

Gastenbeoordeling:
4.4 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €310

Meer informatie

 

Ritz-Carlton New Orleans

Ritz-Carlton New Orleans

Tot slot, maar absoluut niet minder belangrijk, is er het Ritz-Carlton New Orleans. Dit is een torenhoog complex dat meteen de aandacht trekt. Als een van de meest opmerkelijke luxehotelketens ter wereld weet u dat u een kwaliteitservaring krijgt.

Als zo’n merk kwaliteitsproducten kan leveren, zijn er een aantal eersteklas extraatjes. Een daarvan is de spa. Wat is een betere manier om een dag te beginnen of te eindigen met een uitstekende behandeling?

Er is ook een zwembad dat voor de zomer in New Orleans wel nodig is. Er is ook een bar en een restaurant op het terrein. Hoewel u zeker wilt vertakken en op veel plaatsen in New Orleans wilt eten, is het fijn om een geweldige optie direct beneden te hebben.

Fodors beoordeling:

“Vanaf de ingang aan een druk gedeelte van downtown Canal Street zou u nooit vermoeden hoeveel ruime luxe er op u wacht in deze resortachtige Ritz Carlton locatie. De eersteklas spa en prachtige openbare ruimtes laten u opladen in de grootst mogelijke elegantie, terwijl u toch dicht bij de Canal Street tram en een aantal van de beste bezienswaardigheden van de stad bent.”

Hotel details

Adres:
921 Canal Street, New Orleans, LA 70112, Verenigde Staten van Amerika.

Gastenbeoordeling:
4.4 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €225

Meer informatie

 

Over onze aanbevelingen voor luxe hotels in New Orleans

Wij zijn een reisonderzoeksbureau. Ons team helpt u de beste luxe hotels in New Orleans te ontdekken door het internet voor u te onderzoeken. We hebben ook een aantal van deze plaatsen bezocht.

Het is dus niet alleen onze mening, maar de mening van vele reizigers die u voorgingen. Wij maken het u gemakkelijk om de meest luxueuze en exclusieve 5-sterrenhotels in de stad te vinden.

Let op, wij vermelden alleen hotels met een geaggregeerde gastenbeoordeling van ten minste 4,0 uit 5. Wij verzamelen alle beoordelingen van verschillende boekingssites en andere onbevooroordeelde beoordelingswebsites.

U kunt er dus zeker van zijn dat alle bovenstaande hotels u een geweldig verblijf in New Orleans bieden.

 

Beste prijsgarantie

Wij werken samen met Hotels.com en Booking.com om ervoor te zorgen dat u de beste prijs krijgt voor uw verblijf in New Orleans! Beide sites bieden prijs matching. Dat betekent dat u de laagste prijzen betaalt voor uw verblijf.

Als u ten minste 24 uur voor het inchecken een goedkopere aanbieding vindt op een andere website voor hetzelfde luxe hotel in New Orleans, neem dan contact met hen op om het verschil terug te krijgen!

 

Beste 5-sterren hotels in New Orleans

Nu je deze gids hebt doorgenomen, laten we hem samenvatten. We hebben de beste 5-sterrenhotels in New Orleans leren kennen dankzij duizenden beoordelingen van gasten en tips van reisdeskundigen:

 

Meer New Orleans gidsen

Als het bovenstaande advies u bevalt, bekijk dan ook onze andere artikelen over New Orleans:

Waar overnachten in New Orleans

Goedkope hotels in New Orleans

Boetiekhotels in New Orleans

Hostels in New Orleans