Cyprus boutique hotels

5 beste boetiekhotels op Cyprus

Cyprus, een zonnige bestemming in het hart van de Middellandse Zee, is het hele jaar door een prachtige plek om te bezoeken. De zon schijnt er altijd op de spectaculaire stranden, schilderachtige stadjes en weelderige bossen. Hoewel het niet zo veel wordt bezocht als andere plaatsen in Europa, is het een bestemming die iedereen op zijn lijstje zou moeten hebben.

Deze prachtige eiland-natie is de geboorteplaats van Aphrodite, de godin van de liefde. Het is een romantische bestemming met zes grote steden en talloze stranden om te verkennen. U vindt er alle soorten kusten, van dramatische rotskusten tot ongerepte witte zandstranden.

Op Cyprus bent u nooit ver verwijderd van het zuivere turkooizen water. In de steden is van alles te doen, van sightseeing tot het proeven van de voortreffelijke keuken. Het eiland is beroemd om zijn verse halloumi en vleesspiesen. U kunt dit alles wegspoelen met de oudste wijn ter wereld.

Als u een bezoek wilt brengen, zijn hier de vijf beste boetiekhotels:

 

Alasia Cyprus

Hotel Alasia

Beleef een luxe eilandvakantie in het Alasia Hotel. U vindt deze elegante plek in Limassol, een bruisende kuststad aan de zuidkant van Cyprus. Het hotel ligt in een woonwijk dicht bij de oude haven en wijnmakerij van Limassol en het centrale winkelgebied.

Elke kamer heeft een ongelooflijk uitzicht op de stad of de oceaan. Elke accommodatie heeft een neutraal en modern kleurenpalet met marmeren tegels, houten vloeren en subtiele decoratieve accenten.

Executive suites zijn ultraluxe en hebben een eigen balkon met een jacuzzi. In het Polo Restaurant en Bar, op het terras in de lobby en in de lounge kunt u terecht voor smakelijke gerechten.

Gasten houden van dit hotel vanwege het attente personeel, het heerlijke eten en de locatie in het centrum.

Hotel details

Adres:
6 Haidariou straat, 3020 Limassol, Cyprus.

Gastenbeoordeling:
4.6 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €140

Meer informatie

 

Gillham Vineyard Cyprus

Gillham Vineyard

Als u een wijnliefhebber bent, zult u in de hemel zijn bij Gillham Vineyard in Noord-Cyprus.

In dit hotel heeft u toegang tot veel wijn die ter plaatse wordt geproduceerd. De wijnmakerij biedt gasten rondleidingen en proeverijen van de heerlijke wijn. Bovendien bent u slechts vijftien minuten verwijderd van de Middellandse Zee.

De eenendertig kamers, waaronder negen suites, zijn smaakvol ingericht met natuurlijke materialen en een spectaculair uitzicht. Veel kamers hebben een patio waar u buiten kunt zitten en van de zon kunt genieten.

Hier verblijven is een ontspannende ervaring, met een spa, hammam en zwembad op het terrein. Als u honger hebt, serveert het restaurant een Israëlische versie van Cypriotische klassiekers.

Bezoekers genoten van de schilderachtige omgeving, uitstekende eetgelegenheden en wijn van wereldklasse.

Hotel details

Adres:
120 E Karaoğlanoğlu Caddesi, 9935 Temblos, Cyprus.

Gastenbeoordeling:
4.8 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €160

Meer informatie

 

Annabelle Cyprus

Annabelle

Met uitzicht op de haven van Paphos aan de zuidwestkust ligt Annabelle, een juweeltje van een boetiekhotel. Hoewel het hotel spectaculair genoeg is om de hele dag te luieren, is het geen probleem om de oude binnenstad van Paphos te verkennen. Een dagje relaxen op het strand van Coral Bay is ook niet uitgesloten.

Het hele pand, inclusief de 244 kamers en 51 suites, heeft een decor dat de mediterrane omgeving weerspiegelt. Het kleurenschema is zacht neutraal met subtiele toetsen van aarde- en watertinten.

Er is geen tekort aan voorzieningen om de gasten te vermaken, waaronder een fitnessruimte en squash- en tennisbanen. Hongerige eters hebben vijf eetgelegenheden in het resort.

Hoogtepunten zijn de nabijheid van de haven, de ontspannen sfeer en de uitzonderlijke voorzieningen.

Lonely Planet beoordeling:

“Een fantastisch hotel in Kato Pafos met luxe kamers, sommige met privézwembad (oh, de decadentie). Het grote zwembad van het hotel slingert door het terrein en de ligstoelen aan de rand van het zwembad staan in de schaduw van hoge palmbomen. Er zijn verschillende restaurants en bars, plus een spa en yogalessen. Gezinnen kunnen ook genieten van uitstekende kinderfaciliteiten.”

Hotel details

Adres:
Poseidonos Avenue, Kato Paphos, 8042 Paphos, Cyprus.

Gastenbeoordeling:
4.6 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €150

Meer informatie

 

Almyra Paphos City

Hotel Almyra

Het Almyra Hotel staat op de plaats waar vroeger het Paphos Beach Hotel in Paphos stond. Het is een van de meest modieuze gebouwen van de stad, op een steenworp afstand van de Middellandse Zee.

De accommodaties verheffen de typische mediterrane esthetiek met geometrisch meubilair en moderne accenten. Het kleurenpalet van het hotel is echter hetzelfde neutrale canvas met een vleugje oceaantinten die populair zijn in de regio.

De kamers laten veel zonlicht binnen met ramen van vloer tot plafond en terrassen en balkons in sommige eenheden. U kunt ’s avonds genieten van een heerlijke maaltijd met een ex-Nobu chef-kok die exquise Japanse gerechten serveert. Overdag is deze plek een zonnige bar aan het zwembad.

De hoge beoordelingen van dit hotel zijn te danken aan het prachtige uitzicht op de oceaan, het uitstekende eten en het gastvrije personeel.

Fodors beoordeling:

“Dit hippe, gezinsvriendelijke resort heeft 12 verschillende kamerconfiguraties, waaronder een aantal suites met privéterrassen met uitzicht op zee; ze zijn allemaal voorzien van gratis WiFi. Kies een Kyma suite aan het water met eigen dagbedden voor het beste uitzicht.”

Hotel details

Adres:
Poseidonos Ave 12, Paphos, Cyprus.

Gastenbeoordeling:
4.4 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €185

Meer informatie

 

Anassa Cyprus

Anassa

Anassa is een rustig oord op een heuveltop met uitzicht op de Middellandse Zee aan de westkust van het eiland.

Tijdens uw verblijf zult u geen hordes toeristen tegenkomen, want de locatie is een toevluchtsoord buiten de grote steden.  Het ontwerp van dit hotel is geïnspireerd door Byzantijnse dorpen en het pand bestaat uit een verzameling villa’s.

Elke kamer, ongeacht de grootte, is elegant en ruim. De lichte en natuurlijke tinten spelen in op het zonlicht dat door de ramen van vloer tot plafond naar de terrassen komt.

De bezoekers van het hotel vertrekken zelden, want de Anassa ervaring is een complete vakantie. Veel kamers hebben een eigen zwembad, maar zo niet, dan zijn er drie gemeenschappelijke zwembaden.

De hoogtepunten van het hotel zijn het schone strand, de eetgelegenheden en de vele voorzieningen.

The Telegraph recensie:

“Hotels wedijveren misschien om de beste van het eiland te zijn, maar het Anassa komt altijd als beste uit de bus. Gezien de rustige locatie aan de rand van het Cypriotische Akamas Nationaal Park en de luxe voorzieningen zoals een weelderige spa en een gastronomische keuken, is het niet moeilijk om te zien waarom.”

Hotel details

Adres:
P.O.Box 66006, Latchi, 8830 Polis Chrysochous, Cyprus.

Gastenbeoordeling:
4.7 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €400

Meer informatie

 

Over onze boutique hotel aanbevelingen in Cyprus

Wij zijn een reisonderzoeksbureau. Wij helpen u de beste boutique hotels in Cyprus te ontdekken door het internet voor u te onderzoeken. Het is niet alleen onze mening, het is de mening van vele reizigers die u voorgingen.

Wij maken het u gemakkelijk om informatie te vinden over coole design hotels en unieke design hotels op het eiland. Sommige zijn zo romantisch dat u misschien uw kamer niet wilt verlaten.

Let op, wij vermelden alleen hotels met een geaggregeerde gastenbeoordeling van ten minste 4,0 uit 5. Wij verzamelen alle beoordelingen van verschillende boekingssites en andere onbevooroordeelde beoordelingswebsites.

U kunt er dus zeker van zijn dat alle bovenstaande hotels u een geweldig verblijf in Cyprus bieden.

 

Beste prijsgarantie

Wij werken samen met Booking.com en Hotels.com om u de laagste prijsgarantie op uw verblijf in Cyprus te kunnen bieden! Beide websites bieden prijsmatching. Dat zorgt ervoor dat u de laagste prijs betaalt die online beschikbaar is.

Als u ten minste 24 uur voor het inchecken een goedkopere aanbieding vindt op een andere website voor hetzelfde coole hotel in Cyprus, neem dan contact met hen op om het verschil terug te vragen!

 

Top 5 boetiekhotels in Cyprus

Voordat u gaat, laten we deze gids samenvatten. Op basis van duizenden beoordelingen van gasten en tips van reisdeskundigen zijn dit de beste boetiekhotels in Cyprus:

 

Meer Cyprus tips

Als onze bovenstaande gids u bevalt, moet u ook onze andere artikelen over Cyprus bekijken:

Waar overnachten op Cyprus

Goedkope hotels op Cyprus

5-sterren hotels op Cyprus

Hostels op Cyprus