Boston boutique hotels

5 beste boetiekhotels in Boston

Oh, Boston. Boston is de hoofdstad van Massachusetts en wordt beschouwd als een van de meest historische steden van het hele land. Er is zoveel te doen en te zien in Boston, dus een paar dagen hier doorbrengen zal vol actie zitten en zeer de moeite waard zijn.

Ondanks dat het qua oppervlakte niet zo groot is, is er veel verpakt in de dichte buurten en wijken. Er zijn dus enkele betere gebieden om te verblijven om uw ervaring te maximaliseren.

In die gebieden zijn er boutique hotels. Deze versie van accommodatie brengt kleinere, meer ontspannende ervaringen.

Ze geven ook een niveau van klantenservice waar de grote ketens zich simpelweg niet aan kunnen spiegelen. Er is dus geen betere manier om Boston te verkennen dan in dit soort accommodaties.

Hier zijn vijf van de beste boetiekhotels in Boston!

 

Whitney Hotel Boston

The Whitney Hotel

Zodra u de stad binnenkomt, voelt u de sfeer en de cultuur alleen al in de architectuur. Het beste deel van een bezoek aan een stad is het omarmen van alle lokale extraatjes en sferen.

The Whitney Hotel belichaamt perfect de geplaveide wegen en rijen lokale huizen. De prachtige, rode bakstenen buitenkant integreert u naadloos in Boston.

Met ongeveer 65 kamers is dit een middelgroot boetiekhotel dat bovenaan uw lijst van opties zou moeten staan. Een van de coolste extraatjes is dat een paar van de kamers een ongelooflijk uitzicht hebben op de Charles River. Niet alle opties zullen dit hebben, maar als u geluk heeft, is dit een coole functie.

Hotel details

Adres:
170 Charles Street, Beacon Hill, Boston, MA 02114, Verenigde Staten van Amerika.

Gastenbeoordeling:
4.6 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €220

Meer informatie

 

Verb Hotel Boston

The Verb Hotel

Als u een meer levendige sfeer wilt die de grenzen van het Bostoniaanse ontwerp verlegt, is The Verb Hotel een fantastische optie. Vanaf het moment dat u het gebouw binnenstapt, zullen de vele kleuren en het wilde landschap een beetje flair toevoegen aan uw verblijf.

Er zijn in totaal 94 kamers, dus het is aan de grotere kant van het boetiekspectrum. Dit is een goed extraatje om te overwegen omdat het dan wat makkelijker wordt om een kamer te krijgen en niet te lang op een wachtlijst te staan.

Het grootste voordeel van een verblijf in het Verb Hotel is de korte loopafstand van het historische Fenway Park. Niet alleen is het een korte wandeling, maar de torenhoge lichten zijn direct aan de overkant van de straat te zien. Zelfs als u niet van honkbal houdt, is Fenway een must-see attractie.

New York Times recensie:

“De meest spraakmakende, trendy accommodatie van Boston is het Verb Hotel, een gerenoveerde Howard Johnson’s in de schaduw van Fenway Park, waarvan de kamers en openbare ruimtes zijn ingericht met handgeschreven typemachines en relikwieën uit de rock-‘n-roll geschiedenis van Boston. Sommige kamers hebben een patio met uitzicht op het zwembad op de binnenplaats.”

Hotel details

Adres:
1271 Boylston St, Boston, MA 02215, USA.

Gastenbeoordeling:
4.5 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €84

Meer informatie

 

Godfrey Hotel

Godfrey Hotel

Een van de grootste boetiekhotels op onze lijst is het Godfrey Hotel. Met meer dan 200 kamers grenst deze accommodatie aan groot. Dit betekent echter wel dat u het moet vermijden. Dit hotel is namelijk meer dan 100 jaar oud en neemt u mee terug in de tijd.

Wat het Godfrey Hotel zo interessant maakt, is de mix van een klassieke, oude inrichting met moderne upgrades die uw verblijf verrijken. Bijvoorbeeld, zodra u binnenloopt, doet de hoofdlobby u denken aan de vroege jaren 1900.

Maar de sleutel van uw kamer vindt u op uw smartphone. Dus, deze juxtapositie is een interessante twist die het bekijken waard is.

Hotel details

Adres:
505 Washington Street, Theater District, Boston, MA 02111, Verenigde Staten van Amerika.

Gastenbeoordeling:
4.5 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €120

Meer informatie

 

Battery Wharf Hotel

Battery Wharf Hotel

Als u zich wilt bevinden tussen de elite van New England, dan is het Battery Wharf Hotel de plek waar u moet zijn. Dit is een luxe hotel dat aan de haven van Boston ligt. U kunt zelfs met een watertaxi van en naar Logan Airport.

De Battery Wharf heeft daarvoor een eigen service. Dit is een super uniek gebied dat zeker het bekijken waard is.

Mensen verblijven in het Battery Wharf Hotel vanwege de toplocatie en de geweldige klantenservice. Naast de ligging aan de haven van Boston is er de sterke Italiaanse aanwezigheid van Boston in het noorden. U bent dus omringd door uitstekend eten, historische punten en nog veel meer.

Hotel details

Adres:
3 Battery Wharf, Waterfront, Boston, MA 02109, Verenigde Staten van Amerika.

Gastenbeoordeling:
4.2 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €150

Meer informatie

 

Nine Zero Hotel Boston

Kimpton Nine Zero Hotel

Zoals u waarschijnlijk al weet, springen de koloniale sfeer en architectuur van Boston er meteen uit. Daarbij zijn er etablissementen als Kimpton Nine Zero die die sfeer contrasteren met een modern, eigentijds design.

Dit is een superstijlvol hotel met iets minder dan 200 kamers. Het zou dus geen al te grote uitdaging moeten zijn om op dagelijkse korte termijn een kamer te bemachtigen. Een van de grote voordelen van onze laatste selectie voor deze lijst is de reeks kameropties waaruit u kunt kiezen. V

eel boetiekhotels hebben gewone kamers en suites, en misschien een paar andere opties. Dit hotel heeft veel opties, waaronder een gewone kamer, deluxe kamer, hub suite, corner skyline, en nog veel meer.

Fodors beoordeling:

“Qua stijl is het hier strak, strak, strak; allemaal vloeiende lijnen met plotselinge uitbarstingen van levendige kleuren. Doe mee aan het personal shopper-for-hire programma van het hotel en kleed u om u aan te sluiten bij de jonge, hippe menigte in de eigen vintage cocktailspot Highball Lounge.”

Hotel details

Adres:
90 Tremont St, Boston, MA 02108, USA.

Gastenbeoordeling:
4.5 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €134

Meer informatie

 

Over onze boutique hotel aanbevelingen in Boston

Wij zijn een reisonderzoeksbureau. Wij helpen u de beste boutique hotels in Boston te ontdekken door het internet voor u te onderzoeken. Het is niet alleen onze mening, het is de mening van vele reizigers die u voorgingen.

Wij maken het u gemakkelijk om te weten te komen welke coole hotels en unieke design hotels er in de stad zijn. Sommige zijn zo romantisch dat u uw kamer niet meer uit wilt.

Let op, wij vermelden alleen hotels met een geaggregeerde gastenbeoordeling van ten minste 4,0 uit 5. Wij verzamelen alle beoordelingen van verschillende boekingssites en andere onbevooroordeelde beoordelingswebsites.

U kunt er dus zeker van zijn dat alle bovenstaande hotels u een geweldig verblijf in Boston bieden.

 

Beste prijsgarantie

Wij werken samen met Booking.com en Hotels.com om u de laagste prijsgarantie op uw verblijf in Boston te kunnen bieden! Beide websites bieden prijsmatching. Dat zorgt ervoor dat u de laagste prijs betaalt die online beschikbaar is.

Als u ten minste 24 uur voor het inchecken een goedkopere aanbieding vindt op een andere website voor hetzelfde coole hotel in Boston, neem dan contact met hen op om het verschil terug te vragen!

 

Top 5 boutique hotels in Boston

Voordat u gaat, laten we deze gids samenvatten. Op basis van duizenden beoordelingen van gasten en tips van reisexperts zijn dit de beste boetiekhotels in Boston:

 

Meer tips voor Boston

Als onze bovenstaande gids u bevalt, moet u ook onze andere artikelen over Boston bekijken:

Waar overnachten in Boston

Goedkope hotels in Boston

5-sterren hotels in Boston

Hostels in Boston